Un gran nombre d'empreses catalanes ja confien en Pc Go Roses, un grup que s'ha especialitzat en productes d'informàtica i vending. El seu producte estrella són els calaixos automàtics de cobrament, uns aparells que s'instal·len als negocis i que serveixen per facilitar-los la feina, d'una forma eficient i segura.

Amb ells, el venedor no cal que toqui els diners i, d'aquesta manera, s'eviten errors i s'agilitza el procés de cobrament i de canvi, que passa a ser automatitzat. Al final de la jornada, als negocis que implanten aquest sistema els resulta molt més fàcil quadrar la caixa i evitar bitllets falsos. PC Go Roses ja fa temps que potencia aquest producte intel·ligent, i els seus responsables asseguren que aquesta màquina es paga sola.

Tecnologia innovadora

Els calaixos automàtics que comercialitza l'empresa rosinca estan disponibles a tota la província de Girona i, a més a més, el grup disposa d'un servei específic de manteniment que està disponible les 24 hores del dia. A part d'aquesta innovadora tecnologia, l'empresa rosinca també incorpora als calaixos els programes d'informàtica 3, BDP i X-POS. Si ho vol, el client també ho pot completar amb màquines de quiosc (venda d'entrades) automàtiques.

PC GO ROSES

  • Adreça: Carrer d'en Mairó, 92. Roses
  • Telèfon: 872 985 649
  • Web: www.approses.com