El Setmanari de l'Alt EMPORDÀ arriba aquest dimecres al quiosc i a la bústia de tots els subscriptors amb tota la informació d'actualitat i de lleure que ha generat la comarca aquests darrers dies. Amb aquesta edició del 2 de gener, el periòdic ofereix a tots els seus lectors i lectores un suplement especial dedicat al Resum de l'Any 2018.

Amb l'EMPORDÀ podreu recordar els principals fets i protagonistes de l'any que acabem de deixar enrere, com el tornado que va afectar Cistella, els aiguats amb el desbordament del Manol, el rècord d'espectadors dels festivals d'estiu, els actes reivindicatius a la presó del Puig de les Basses, la recuperació de l'Aigua de Vilajuïga, la descoberta d'un refugi de la guerra civil a Figueres o la reobertura del cinema Las Vegas, entre molts altres temes.

A l'edició de paperl hi trobareu tots els detalls dels canvis que hi haurà aquest any a les cavalcades de Reis, la pròxima estrena de dues places figuerenques molt emblemàtiques i el balanç esportiu de l'any amb els seus protagonistes. Tot això i molt més ho trobareu amb l'EMPORDÀ d'aquest dimecres.