La Farinera Sant Lluís ens trasllada a un altre espai, a un altre temps. És una finca emblemàtica i amarada d'història al municipi de Pont de Molins, al nord de la Costa Brava, a 20 quilòmetres de França. El majestuós edifici modernista que presideix la finca va ser construït a principis del segle XX, el 1913, per desig de Teresa Pallejà, que va convertir l'anomenat molí d'en Borràs en una gran fàbrica de farina. Cent anys després, el 2013, la família Costa va adquirir aquesta finca de més de 130 hectàrees i va convertir-la en un espai exclusiu i únic destinat a la celebració d'esdeveniments de tota mena: casaments, actes d'empresa, presentacions i convencions i, fins i tot, rodatges.

7

La Farinera Sant Lluís

La Farinera Sant Lluís disposa de 2.500 metres quadrats edificats que es tradueixen en una àmplia varietat d'espais diàfans i versàtils, la qual cosa permet escollir el punt ideal per celebrar qualsevol esdeveniment i, alhora, poder-hi organitzar diferents actes al mateix temps. Cada sala té el seu toc especial, però a totes hi predomina un ambient elegant i exclusiu que s'ha aconseguit gràcies a la combinació de detalls anglosaxons i de l'innovador mobiliari d'Empordà Estil. A banda d'aquests espais comuns, qui lloga la finca també té la possibilitat d'allotjar-s'hi, amb deu suites a les plantes superiors.

A l'atractiu de les edificacions de La Farinera, s'hi afegeix el seu entorn: 650.000 metres quadrats de jardins i boscos, envoltats pel riu Muga, on tot el que us pugueu imaginar per a la vostra celebració es faci realitat: cerimònies de casament vora l'embarcador, grans àpats a l'interior o sota una carpa, còctels a les terrasses exteriors... La Farinera Sant Lluís és una finca d'esdeveniments excepcional que us enamorarà tan bon punt hi poseu els peus!