Cada vegada hi ha més persones aficionades a fer escapades amb autocaravanes durant l'estiu. És una opció dinàmica, econòmica i diferent en què la qüestió de la immediatesa és el que més es valora. Però aquesta filosofia de vacances planteja un problema quan arriba el fred. On es pot trobar un local adequat, cobert, ben condicionat i segur per guardar aquests vehicles durant la temporada d'hivern?

Caravan Indoor Park ofereix la solució. Al costat del concessionari Peugeot de Figueres, a finals del passat mes de novembre un pàrquing interior on es podran guardar amb total seguretat qualsevol autocaravana, caravana o remolc. Per afavorir la facilitat d'accés, el grup empresarial ha col·locat aquest local a Santa Llogaia d'Àlguema, al costat de Figueres i de l'AP-7.

"El món de les autocaravanes i caravanes està en ple auge. Fa temps que està anant cada vegada a més. Vàrem detectar que al mercat faltava un pàrquing interior per a aquest tipus de vehicle, i per això vam decidir crear Caravan Indoor Park", apunta el director del pàrquing.

El preu de compra d'una autocaravana pot arribar als 60.000 o 70.000 euros. Per aquest motiu, precisament, molts compradors no volen deixar-les al carrer. "A la nostra empresa, la tranquil·litat dels nostres clients és la nostra prioritat", assegura el director.

Amb 6.000 m2 de superfície, les places s'adapten a les diferents mides dels vehicles. Aquest espai és la millor opció per guardar amb garanties el vehicle. Una de les qüestions que més valoren els clients és que el recinte està tancat i disposa d'un sistema de seguretat connectat amb la central d'alarmes i la policia les 24 hores del dia.

Un servei integral

La llarga trajectòria professional de l'equip dins el sector automobilístic avala la garantia del projecte Caravan Indoor Park. Tanmateix, la seva voluntat d'oferir els millors serveis als seus clients, els porta a oferir-los també una sèrie de serveis addicionals. Algunes de les opcions passen des de l'àmbit de la mecànica i reparació de vehicles, els serveis de planxa i pintura, el de neteja , fins a la possibilitat de disposar d'un traster. El grup ofereix també l'opció d'encarregar-se ells mateixos del transport del vehicle fins a les seves instal·lacions, de manera que el client no hagi de preocupar-se per a res. La idea, doncs, no és oferir un pàrquing, sinó un servei integral als clients.

Les tarifes del pàrquing per vehicles de fins a cinc metres són de 400 euros a l'any. Això significa que, per poc més de 30 euros al mes, el client pot tenir la seguretat que el seu vehicle està en les millors mans. Per a vehicles de cinc a set metres, la tarifa és de 650 euros l'any i, per a altres automòbils de més de set metres, el preu és de 750 euros, IVA inclòs.

També cal destacar que hi ha la possibilitat de disposar del pàrquing únicament per mesos, segons la conveniència de cadascú. Les tarifes inclouen, a més del pàrquing, la connexió elèctrica, el buidatge d'aigües residuals, el servei de seguretat 24 hores i l'assessorament en reparacions.

Cal guardar bé la caravana i assegurar que, quan torni a arribar la calor i les ganes de fer escapades improvisades, el vehicle està en les millors condicions! Per més informació, es pot contactar amb els professionals a través del web www.caravanindoorpark.com, o bé a través de les seves pàgines de Facebook o d'Instagram.