Establiments Viena obre aquest dimecres dia 4 de juliol un nou restaurant a Figueres, el primer de la comarca de l´Alt Empordà i el cinquè de la demarcació de Girona. L´empresa ha escollit l´àrea comercial de Vilatenim, a l´Avinguda de Roses 86, una zona amb molta afluència de gent, situada a la carretera que uneix Figueres amb Roses i Empuriabrava (C-260, N-II). Es tracta d´una ubicació fàcilment accessible, tant en cotxe com en transport públic, que compta amb grans superfícies comercials i establiments que atrauen un gran nombre de persones.

Aquesta localització estratègica permet als habitants de Figueres, així com també dels municipis propers, tenir a l´abast un nou espai on gaudir de la cuina popular europea de Viena. A més, el restaurant compta amb servei directe al cotxe: els seus clients poden demanar i recollir la comanda sense baixar de l´automòbil.

Segons Marc Siscart, Conseller Delegat i Director General d´Establiments Viena, "tenim la voluntat de seguir fer arribant la nostra proposta de valor arreu del territori, i Figueres és un punt clau des d´on reforçar la presència de la nostra marca a la demarcació de Girona".

Amb el propòsit de ser un punt de trobada a la zona, l´establiment compta amb una capacitat per a 144 comensals, terrassa i aparcament gratuït, a part del servei directe al cotxe. La cuina està oberta ininterrompudament, des de les 8 del matí fins a la mitjanit, amb una àmplia carta inspirada en el menjar popular europeu: coques, hamburgueses, frankfurts, amanides, entre d´altres receptes clàssiques. Una proposta que s´adapta als diferents moments del dia.

El nou establiment compta amb un equip format per 27 professionals, que han estat seleccionats a través del Servei d´Ocupació de l´Ajuntament i de l´Oficina Jove de Figueres.

Fidels als principis de Viena per a la preservació del medi ambient, el nou xalet de Figueres aposta per aïllaments d´altes prestacions en el seu exterior (fustes externes amb alumini i vidres dobles amb càmera d´aire), un sistema de climatització amb equip recuperador de calor i il·luminació LED d´alta eficiència.

Amb aquesta obertura, Viena es consolida a la demarcació de Girona, on actualment té restaurants a Blanes, Olot, Platja d´Aro i Salt, a més del de Figueres.