L'empresa Calygas va organitzar, del 17 al 19 de maig passat, la seva XIII Fira Convenció al Pavelló del Castell de Peralada, amb un total de 30 proveïdors i més de 450 professionals que van passar pels estands de la fira. Amb aquestes xifres, la tretzena fira conclou amb la convocatòria amb més afluència de proveïdors i d'instal·ladors d´arreu de la província de Girona i es consolida com la més important del seu sector a escala de Catalunya.

La Fira Convenció va reunir 30 empreses de material de calefacció, climatització, sanitari, elèctric, fontaneria, electrodomèstics, eines i domòtica, reconegudes a escala nacional i/o internacional. Els instal·ladors podien demanar informació comercial i tècnica i de manera personalitzada a l'estand de cada proveïdor, així com demostracions del material.

Aquest any varen assistir a la Fira Calygas de directors generals de firmes pioneres en el sector de la calefacció, sanitari i d´aixetes i aire condicionat.

Albert Bosch, gerent de Calygas, ha mostrat un any més la seva satisfacció amb els resultats d´aquesta trobada que ha aconseguit "un gran èxit de participació". També valora molt positivament la inestimable col·laboració dels proveïdors que, any rere any, incrementen la seva participació. Gràcies a ells i a tot l´equip de Calygas, es pot "gaudir d'un projecte d´empresa que reflecteix les ganes, el compromís i l´ambició. Tot plegat reflecteix el lligam creat per Calygas entre el proveïdor, el distribuïdor i el client".

Com a novetat, es pot destacar la celebració del centenari de Roca Sanitari, en el qual dijous al matí va fer una presentació del nou Smart Toilet In-wash per arquitectes, interioristes i directors d´'hotel al Mirador del Castell.

A més, aquest any es va muntar un gran estand amb les novetats de Roca en funcionament. Baxi va presentar la placa fotovoltaica i la gamma Nanuk d´aire condicionat. Les noves incorporacions en aquesta edició de la Fira han estat Soler i Palau i Roth.

El divendres 19 de maig es va tancar la Fira Convenció amb un sopar al Pavelló del Castell de Peralada amb una convocatòria de més de 700 assistents.

L'acte es va cloure amb una actuació espectacle de Tribut a Queen, on la gent va poder ballar i gaudir d´una gran nit, posant el punt final a la tretzena edició de la Fira Convenció de Calygas, una trobada molt valorada pel sector.