23 de març de 2017
23.03.2017
40 Años
40 Años
Figueres

La comoditat comença pels peus a Roig Urban Comfort de Figueres

Roig Calçats i Espardenyes ha canviat el concepte de la botiga de la Rambla en una aposta clara per la salut i el benestar de tots els seus clients

23.03.2017 | 08:50
Interior de la botiga de Roig Urban Comfort.

De la mateixa manera que la societat evoluciona, també ho fa el comerç tradicional que està al seu servei. L´emblemàtica sabateria Roig de la Rambla de Figueres ha estat immersa aquests darreres temps en un procés de transformació, un gir que no només s´evidencia amb una nova denominació –Roig Calçats i Espardenyes ha passat a ser Roig Urban Comfort– sinó també en un nou concepte de botiga.

El confort que personalitza un calçat el màxim de còmode i saludable és comparable amb l´interiorisme de l´establiment, que s´ha sotmès a reformes per fer-lo més acollidor i plàcid. "Hem augmentat els espais d´exposició de calçat i hem instal·lat unes cadires que aporten un nou disseny a la botiga i comoditat als nostres clients", explica Miquel Roig.

Roig Urban Comfort, situada al costat de la botiga Orígens de la mateixa propietat, s´ha concebut com un espai on tenen cura dels teus peus, oferint-te un calçat còmode que aplica innovacions tecnològiques pioneres en la fabricació de sabates, i que, al mateix temps, segueix les últimes tendències en moda, disseny, qualitat i estil.

Miquel Roig, el propietari de la sabateria, dona un consell que s´ha convertit en el seu lema: "Quan compres sabates, has de pensar més amb els peus i no tant amb el cap". A Roig Urban Comfort, hi trobareu allò que necessiten els vostres peus per caminar amb comoditat amb un ampli assortit de models de les primeres marques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema