De la mateixa manera que la societat evoluciona, també ho fa el comerç tradicional que està al seu servei. L’emblemàtica sabateria Roig de la Rambla de Figueres ha estat immersa aquests darreres temps en un procés de transformació, un gir que no només s’evidencia amb una nova denominació -Roig Calçats i Espardenyes ha passat a ser Roig Urban Comfort- sinó també en un nou concepte de botiga.

El confort que personalitza un calçat el màxim de còmode i saludable és comparable amb l’interiorisme de l’establiment, que s’ha sotmès a reformes per fer-lo més acollidor i plàcid. “Hem augmentat els espais d’exposició de calçat i hem instal·lat unes cadires que aporten un nou disseny a la botiga i comoditat als nostres clients”, explica Miquel Roig.

Roig Urban Comfort, situada al costat de la botiga Orígens de la mateixa propietat, s’ha concebut com un espai on tenen cura dels teus peus, oferint-te un calçat còmode que aplica innovacions tecnològiques pioneres en la fabricació de sabates, i que, al mateix temps, segueix les últimes tendències en moda, disseny, qualitat i estil.

Miquel Roig, el propietari de la sabateria, dona un consell que s’ha convertit en el seu lema: “Quan compres sabates, has de pensar més amb els peus i no tant amb el cap”. A Roig Urban Comfort, hi trobareu allò que necessiten els vostres peus per caminar amb comoditat amb un ampli assortit de models de les primeres marques.