08 de març de 2017
08.03.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Optipunt Zaben celebra els 20 anys de servei al públic de Figueres i l'Empordà

Va ser el primer a tota la província de Girona en realitzar la campimetria, la topografia corneal i la tomografia de coherència òptica

08.03.2017 | 09:08
L´equip d´Optipunt amb l´alcaldessa Felip.

El 15 de febrer passat va ser un dia molt especial per a la família Zaben i per a tot l´equip professional d´Optipunt, ja que el centre de la visió de Figueres arribava als vint anys d´existència. Per tal de commemorar-ho com correspon, aquest divendres passat va tenir lloc un acte de celebració a l´establiment del carrer Concepció, que va comptar amb la presència de l´alcaldessa Marta Felip, el regidor Quim Felip i el Dr. Ahmad Zaben, fundador i director de l´empresa, juntament amb tot el personal d´aquesta. També hi van assistir clients i proveïdors que han fet possible la consolidació d´un projecte iniciat el 1997. Durant l´acte, es van lliurar diverses plaques de reconeixement, entre elles una al Setmanari de l´Alt EMPORDÀ.

El doctor Zaben va obrir el centre amb una visió clara de futur, ja que des dels seus inicis es va encarregar d´oferir les últimes tecnologies de la indústria de la salut visual, amb nous i variats serveis en el camp de l´òptica i l´optometria, tot avançant-se a les altres empreses en el seu sector, actualitzant i renovant els seus equips i aparells de gabinet, així com els seus sistemes de gestió interna i tractament de dades.

Optipunt té com a filosofia de gestió la comunicació permanent amb els seus clients, l´excel·lència en el servei i el procés de millora constant. Optipunt Zaben ha col·laborat en diversos projectes d´investigació i ponències per a la divulgació de treballs, com en el cas de la Universitat de Valladolid i l´Hospital Universitari de la Vall d´Hebron.

Un centre pioner

Segons recordava, recentment, el doctor Ahmad Zaben, "aquest centre té l´honor d´haver estat el primer a tota la província de Girona en realitzar la campimetria, la topografia corneal i la tomografia de coherència òptica, sent els únics a fer l´examen de microperimetria". Optipunt Zaben també és pioner en oferir serveis de telemedicina oftalmològica, afavorint el diagnòstic precoç d´afeccions visuals en molts dels seus pacients.

Una fita que avala la seva expansió va ser l´obertura progressiva de quatre centres repartits entre Figueres, Roses i Olot, administrats per Optipunt.

L´equip de professionals que conforma Optipunt està en constant formació, els experts assisteixen a cursos i congressos d´optometria i oftalmologia de forma periòdica, la qual cosa garanteix que estiguin a l´avantguarda en la cura de la visió. Actualment, el grup està conformat per sis optometristes i dotze auxiliars tècnics en òptica. Els serveis que ofereix aquest centre de salut visual van des de baixa visió, laboratori-taller òptic, optometria, optometria clínica i infantil, telemedicina fins a teràpia visual.en realitzar la campimetria, la topografia corneal i la tomografia de coherència òptica

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema