Calygas és una empresa empordanesa distribuïdora de material per a instal·ladors i líder al mercat des de fa més de 36 anys. Té la seva central a Vilamalla i sis sucursals a Roses, Olot, Palamós, la Bisbal, Ullà i Sant Feliu de Guíxols.

Al llarg d’aquests anys, sense perdre la seva especialització original, ha anat ampliant la seva gamma de productes i serveis. És per aquest motiu que disposa de dues exposicions a Olot i Vilamalla, on el client podrà trobar sanitaris, mobles de bany, mampares, aixetes, accessoris, banyeres d’hidromassatge, plats de dutxa de resina mineral, tota la gamma d’electrodomèstics i properament rajoles de la marca Roca.

L’objectiu primordial que persegueix l’empresa és satisfer les necessitats dels clients aportant les solucions que necessitin. Ofereix una selecció de productes i marques de qualitat: Roca Sanitari, Grohe, Salgar, Fiora, Blanco, Baño y Diseño, Kyrya, Velvet, Royo, Balay, Bosch, Siemens, Teka i Cata, entre altres. Treballen amb proveïdors nacionals i d’importació, tots ells capdavanters en tecnologia i estètica.

S’ajusten al pressupost del client

A Calygas, el client ho trobarà tot per equipar la seva llar amb disseny i qualitat. També se’ls ofereix una atenció personalitzada per triar el material que més s’adapti a les seves necessitats.

L’espai comercial està pensat perquè el particular vagi acompanyat amb el seu instal·lador, constructor o promotor i també està orientat al sector hoteler i de serveis.

La venda sempre s’ajusta al pressupost del client, sempre assessorat per Calygas.