Amb les últimes innovacions i tecnologies aplicades al món del calçat, Roig Urban Comfort vol donar-vos el màxim confort i comoditat, sense perdre l’estil i el gust per la moda que ha estat sempre present a Roig. Miquel Roig, el propietari de la sabateria, dona un consell que s’ha convertit en el seu lema: “Quan compres sabates, has de pensar més amb els peus i no tant amb el cap.” Per a ell, l’experiència d’una bona compra de sabates pot millorar la qualitat de vida de la persona que les calça, perquè uns peus còmodes et fan sentir bé.

Partint d’aquest suggeriment, la sabateria de la Rambla de Figueres està immersa en un procés de transformació, un gir que no només s’evidencia amb una nova denominació -Roig Calçats i Espardenyes passa a ser Roig Urban Comfort- sinó també en un nou concepte de botiga. El confort que personalitza un calçat el màxim de còmode i saludable és comparable amb l’interiorisme de l’establiment, que se sotmet a reformes per fer-lo més acollidor i plàcid. “Augmentem els espais d’exposició de calçat i, alhora, substituïm els bancs dissenyats per l’arquitecte Pelai Martínez per unes cadires que aporten un nou disseny a la botiga i comoditat als nostres clients”, explica Miquel Roig.

Innovació tecnològica i disseny

Roig Urban Comfort s’ha concebut com un espai on tenen cura dels teus peus, oferint-te un calçat còmode que aplica innovacions tecnològiques pioneres en la fabricació de sabates, i que, al mateix temps, segueix les últimes tendències en moda, disseny, qualitat i estil.