Aquest setembre l'escola Cambridge School compleix 25 anys i jo ja en fa 29 que faig classes, haig de dir que durant aquests anys he vist una evolució important en el món de l'ensenyament de l'anglès a casa nostra, però no suficient.

M'agradaria insistir que encara l'anglès continua sent una assignatura pendent per a molta gent, el fet de no tenir un bon nivell d'anglès tanca moltes portes a l'hora de trobar bons llocs de treball, entrar a universitats desitjades o fer màsters i Erasmus.

L'assoliment d'un idioma no és fàcil i cal començar aviat i dedicar-hi més hores, ja que és un idioma que no utilitzem en el nostre entorn més immediat.

Vull dir-vos que, com a novetats, ja sabreu que els exàmens de la Universitat de Cambridge es varen fer per primera vegada aquest juny i juliol a la nostra escola, sent un èxit rotund, ja que l'entorn familiar en el qual l'alumne fa l'examen és molt important.

També sabreu que vàrem organitzar un viatge a Irlanda amb molts alumnes de l'escola i de fora d'ella, l'experiència va ser fabulosa per a tots plegats, per tant ja estem organitzant més viatges per a l'estiu vinent a Irlanda i, si és possible, als Estats Units, així com cursos per a alumnes a partir de 18 anys, per setmanes a Irlanda durant tot l'any.

A part de tot això, el més important és donar-vos les gràcies a tots pel vostre suport, sense vosaltres tot això no hauria estat possible.

*Elisa Llinares és la directora de Cambridge School.