Avui en dia, una bona solució per fer una reforma d'alguna habitació de casa és col·locar paper pintat, i aquesta opció és una de les moltes que ofereix Hiper Decoració, situat a la carretera d'Olot 34, de Vilafant.

Tot i que potser fa alguns anys el paper pintat era considerat com una relíquia del passat, actualment torna a estar de moda i és un element molt pràctic per decorar les parets de les habitacions.

El paper pintat pot col·locar-se a tota una habitació o a una única paret. I és que aquesta última tendència s'està utilitzant cada vegada més, ja que un dels seus punts forts és el contrast de color que dóna entre la zona on hi ha el paper i la zona de la paret que està pintada.

A més a més, aquest contrast que ofereix, que és molt interessant, no cansa tant la vista com ho podria fer una habitació amb totes les parets pintades de forma convencional.

Per tal de decorar la casa, Hiper Decoració ofereix infinitats de colors, estampats i dibuixos per als més petits de paper pintat per tal de donar un nou aire molt atractiu a les habitacions.