El centre de dansa de Sonia Navarro, Dance Me Figueres, va inaugurar dimecres amb gran èxit les seves noves instal·lacions, situades al carrer de Vilamaniscle 1.3 de Figueres. Més de 500 persones van assistir a l'acte d'inauguració de la nova escola, que obrirà les seves portes el 5 de setembre, amb l'inici del nou curs. El nou Dance Me té un dels millors equipaments de Catalunya i pretén oferir una major qualitat a tots els seus alumnes i familiars que acompanyen la mainada.

Cada detall de la decoració de la nova escola està pensat per fer més fàcil el dia a dia tant de ballarins com de familiars. Els alumnes i professors poden ara treballar a les classes amb més espai, ja que les tres aules del nou Dance Me són més grans, i es manté el límit d'alumnes per classe. La nova escola també té una zona de relax on els alumnes poden descansar i xerrar amb els companys, i una zona d'estudi per aquells que volen aprofitar l'estona prèvia de classe per fer deures. Els vestuaris del nou centre són més amplis i còmodes per a tots.

Els pares, mares, germans, avis,... també es beneficien amb el canvi. El nou Dance Me té zones diferenciades i acollidores on poden relaxar-se, llegir el diari, prendre un cafè,... A més, els germans o familiars petits que acompanyen els pares a buscar els alumnes disposen d'una espai adequat a les seves necessitats i pensat exclusivament per a ells on podran jugar i divertir-se.

Una de les principals millores del nou Dance Me és la ubicació, que permet als pares i mares acompanyar els seus alumnes amb cotxe sense cues, ni esperes, ni problemes per aparcar. Per aquells que vinguin a peu, poden desplaçar-se fins al nou Dance Me amb un passeig de 10 minuts des del centre de la ciutat, o utilitzar les línies de bus municipals.

Al marge de totes les novetats i millores que aporta el nou Dance Me, la filosofia de l'escola, el tracte personal, i les ganes d'ensenyar i formar els els alumnes són les mateixes de sempre.

A l'acte d'inauguració de dimecres hi van assistir més de 500 persones que van quedar impactades i sorpreses per la magnitud, la calidesa, el bon gust en la decoració i la distribució de les noves instal·lacions. Amb la festa d'inauguració, l'escola tanca així un curs 2015-2016 ple d'èxits i novetats, amb grans resultats a campionats de Hip Hop, i una gran acollida del seu 6è Festival "En construcció", que ha omplert el teatre El Jardí de Figueres durant 3 dies de funcions.

El curs 2016-2017 comença el dia 5 de setembre, i dues setmanes abans, la nova escola estarà oberta per a les inscripcions.