GMcash Gros Mercat, la primera cadena de cash & carry d'Espanya dirigida exclusivament a professionals, inaugura el seu novè centre a Andalusia, concretament a la localitat del Port de Santa Maria. Amb una superfície de 2.000 m2, aquesta obertura reforça l'expansió de la marca de Grup Miquel a aquesta comunitat autònoma. El nou establiment ha suposat una inversió de 900.000 euros.

El nou centre, dirigit per Alejandro Medina, s'ubica el carrer del Palmar de la població gaditana. GMcash El Puerto de Santa María crearà 10 nous llocs de treball, i està dissenyat especialment per estalviar temps en els actes de compra, donant servei a les poblacions de l'àrea d'influència en els àmbits de horeca i retail.

Els clients del GMcash del Puerto de Santa María poden trobar una completa zona de producte fresc de 258 m2 amb: Carnisseria al tall i lliure servei, Fruita i Verdura, Lactis, Congelats, Gelats i Xarcuteria. D'altra banda, la sala de productes de gran consum de 1.065 m2 compta amb: Alimentació en general, Vins i Licors, Refrescs, Drogueria, Perfumeria, Equipament hostaleria i Basar.

En total el nou establiment compta amb més de 6.500 referències, de les quals 1.300 referències corresponen a les marques pròpies de Grup Miquel. Tots aquests productes estan a disposició dels clients en format industrial i de gran consum.

Grup Miquel a Andalusia

Líder en la distribució alimentària a l'engròs, Grup Miquel, que compta amb 234 empleats a Andalusia, posseeix en aquesta comunitat 9 GMcash (1 a Almeria, 2 a Cadis, 2 a Granada, 3 a Màlaga i 1 a Sevilla), 36 supermercats franquiciats sota l'ensenya SUMA, 1 amb l'ensenya Proxim, tres plataformes de cross docking a Almeria, Cadis i Sevilla, i una plataforma logística a Fuente de Piedra (Màlaga) de 32.000m2 que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats a Andalusia .

Grup Miquel

Es tracta de la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros i 2.500 empleats, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 65 cash & carry GMcash, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió Miquel Food Service; la línia d'Importació i Exportació Miquel Export; i la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdors. Grup Miquel compta també amb una cadena de 581 supermercats en règim de franquícia amb les ensenyes SUMA,PROXIM i SPAR.