L'empresa gironina Comercial Paperera, especialitzada en la venda i distribució de material d'oficina, ofereix una àmplia gamma de productes i serveis per a les oficines, adaptant-se, dia a dia, a les necessitats canviants de les empreses, administracions i particulars. Actualment, disposa d'un magatzem de 2.000 metres quadrats amb un estoc permanent de més de 13.000 referències, un espai web i un punt de venda directa obert al professional i al públic en general a la mateixa seu de Girona.

Comercial Paperera compta amb un equip de persones preparades per a respondre amb professionalitat, rigor i servei al client, amb l'objectiu de traslladar l'ampli ventall de materials d'oficina de sempre com els nous productes i serveis que van apareixent en el dinàmic món de l'oficina.

Empresa amb compromís

L'empresa Comercial Paperera col·labora decididament en el desenvolupament dels criteris de compra verda a les oficines, posant a disposició la selecció de productes Ecopaperera de materials ecològics i reciclats, així com serveis per a l'ambientalització dels espais de treball.

En aquest sentit, des de finals de l'any passat i en col·laboració amb Tirgi (empresa d'iniciativa social especialitzada en la gestió integral de residus), ha incorporat el nou Servei de Destrucció Confidencial de documentació, servei que engloba els conceptes de privacitat de dades i reciclatge al mateix temps.