Grup Gestió és un gabinet professional de consultoria empresarial amb més de 35 anys d'experiència en el sector. El grup ofereix un servei integral a empreses de diferents sectors i particulars en l'assessorament de la gestió de les seves activitats.

Des del 1979, el seu compromís és acompanyar el client tant en el dia a dia com en la presa de decisions importants. La confiança i la interrelació proactiva continuen sent la clau per impulsar el seu projecte empresarial.

L'experiència, el coneixement del negoci i la formació contínua, permeten a la consultora proporcionar un servei global de qualitat: assessoria (laboral, gestió i dret hipotecari), consultoria estratègica (fiscal, comptable i laboral), auditoria (financera, comptable i de gestió), assegurances i serveis jurídics.

Professionals especialitzats

Grup Gestió es fonamenta amb un equip humà format per més de 80 professionals especialitzats en les diferents àrees empresarials. Un equip divers i cohesionat que treballa en un entorn que potencia el talent, combina el coneixement i l'experiència per oferir la millor solució al client.

“Sabem que els nostres equips són el reflex dels nostres serveis i, per això, exigim una formació contínua del nostre equip, que garanteixi la professionalitat, l'eficàcia i l'èxit en totes les àrees de treball. Junts volem avançar pel futur empresarial dels nostres clients”, afirma Narcís Darné, soci de Grup Gestió.

Les delegacions

Per tal de poder assessorar els clients de forma directa i propera, la companyia s'ha establert arreu de les comarques gironines, amb la seu central a Girona i delegacions a Figueres, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Platja d'Aro. Així mateix, el grup compta amb col·laboracions a l'Estartit i Tossa de Mar.