02 de febrer de 2016
02.02.2016
L'Escala

Brico JOVI inaugura la seva nova delegació de l'Escala

Està situada a la Closa del Llop i ben aviat també tindrà showroom d'il·luminació i exposició de banys i sanitaris

02.02.2016 | 10:07
Brico JOVI es troba a la Closa del Llop.

Brico JOVI, empresa creada l'any 1999 a Torroella de Montgrí, de la mà de Joan Antoni Cubero, ha traslladat el seu magatzem de l'Escala, on hi és present des del 2010, afegint al magatzem una ferreteria industrial i, pròximament, una 'showroom' d'il·luminació i exposició de banys i sanitaris. Els primers anys, l'empresa es va dedicar a la distribució de material elèctric i, més endavant, va afegir el material de fontaneria, així com sanitaris i banys convertint-se, d'aquesta manera, amb un magatzem mixt.

Actualment, JOVI també ofereix un servei d'assessorament en il·luminació, tant exterior com interior, així com la venda d'electrodomèstics, tot el material relacionat amb la calefacció i la climatització. Així mateix, Brico JOVI és una ferreteria industrial que s'estableix a Torroella de Montgrí el 2014 i dóna un valor afegit a les delegacions de Subministraments JOVI amb maquinària industrial, exposició d'il·luminació, electrodomèstics i parament de la llar.

També mereix menció especial la Showroom de la delegació de Palafrugell amb una àmplia gamma d'articles d'il·luminació, tant d'interior com d'exterior, així com sanitaris i banys.

La qualitat dels productes i l'atenció personalitzada garanteixen un servei per convertir-se en referent del sector. La innovació i les millores en aquests àmbits són el motor de l'empresa per aconse­guir-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook