01 de desembre de 2015
01.12.2015
L'Escala

Sonja Casa i Estils presenta l'exposició nadalenca més gran de la comarca

L'establiment, situat a la carretera de Viladamat a l'Escala, ha anat ampliant, any rere any, l'oferta d'articles de regal

08.12.2015 | 22:33
Sonja exposa productes de tot tipus.

S'acosten les festes nadalenques i per a aquestes dates, Sonja Casa i Estils esdevé, encara més, un punt de referència comercial gràcies a l'àmplia varietat d'articles que ofereix. Any rere any, han anat ampliant cada cop més l'exposició nadalenca fins a arribar a ser de les més grans i variades de la comarca.

Les necessitats del client

Per a aquestes festes, al Sonja Casa i Estils, hi trobarem la millor varietat en arbres de Nadal en totes les mides, colors i preus, així com una àmplia selecció de complements de decoració nadalencs que aportaran un toc diferent de la teva llar. Aquesta és una botiga en la qual el client pot trobar de tot, des d'un article de caràcter personal, de regal i fins a qualsevol detall per a casa teva. 

"Ens movem segons el que necessita el client i segons la seva comoditat", diuen els responsables de Sonja Casa i Estils, que ha esdevingut un dels comerços més extensos de la zona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook