Aiterm, Esperanto i Grupo Nova Energía s'han unit per oferir les millors solucions energètiques en biomassa. Una energia neta, renovable i que permet un estalvi directe en la vostra factura energètica. Tres empreses al vostre servei per desenvolupar el vostre projecte a mida, oferint la millor solució energètica, amb productes de qualitat i un excel·lent servei d'instal·lació i manteniment.

La biomassa és un combustible biològic natural, respectuós amb el medi ambient i amb un cost molt inferior a qualsevol combustible fòssil.

Els actuals equips de combustió de biomassa són totalment automàtics i d'una molt elevada eficiència energètica, la qual cosa es tradueix en una ràpida rendibilitat. A més, l'ús d'aquest tipus d'energia contribueix a reduir les emissions de CO2 que produeixen l'efecte hivernacle.

Calderes Froling, innovació i qualitat

Les calderes Froling són la marca de referència en energia de biomassa, avalada per prestigiosos premis com el Plus X Award en 2004 (innovació, usabilitat, alta qualitat, funcionalitat i ecologia).

Els seus avantatges principals són: ampli rang de potència (7 a 1000 kW); sistemes d'alimentació flexibles (pellets, estelles, llenya...); sistemes d'emplenat de sitja i tremuges; recirculació de fums; control i telemonitorització des de qualsevol dispositiu smartphone, tauleta o PC amb connexió a Internet; sistemes acumuladors innovadors fins a 50 m3; assistència tècnica en tot el territori, 365 dies/24 hores amb 10 anys de garantia.

D'altra banda, també oferim una àmplia gamma de calderes BioCalora, una solució energètica amb un nivell menor d'automatismes, però més econòmiques.

Cabina energètica Biobox

La cabina energètica Biobox és un contenidor modular prefabricat plug&play. Una solució senzilla per a la instal·lació d'un sistema de calefacció amb biomassa, ja que s'instal·la en 48 hores i no afecta la superfície edificable. A més és flexible i permet una construcció modular.

Aquestes cabines Biobox són totalment personalitzables, fins i tot existeixen models de formigó armat impermeabilitzat que poden enterrar-se parcialment.

Una unió empresarial d'excel·lència

Projectes realitzats i més de 12.000 clients. Esperanto ofereix la millor solució a mida en estalvi energètic i econòmic pel seu projecte d'instal·lació, apostant per les energies renovables i el respecte pel medi ambient. Grupo Nova Energía és una empresa multinacional especialitzada a oferir solucions d'eficiència energètica mitjançant l'aprofitament energètic de residus i energies residuals. Tres ­equips professionals dedicats a satisfer les vostres necessitats i a oferir un servei de postvenda pròxim, ràpid i de qualitat amb tècnics professionals formats i amb el seu propi equip d'I+D dedicat a realitzar tot tipus d'adaptacions i millores en les seves instal·lacions. No dubteu, canvieu-vos a una energia neta i contribueixi a salvar el planeta.