Amb la tornada a l'institut, molts joves s'animen a treure's el carnet de conduir, objectiu que es marquen durant les vacances. A l'autoescola FPC de Figueres, treballem amb un mètode fàcil i ràpid. Ja hem començat a impartir els nostres coneguts intensius de teòrica que tan bon resultat han donat aquest estiu a un nombre important de futurs conductors.

Perquè l'horari no sigui un problema, oferim cursos al matí i a la tarda, i per als que no poden assistir presencialment poden escollir l'opció on-line amb un seguiment personalitzat.

A l'hora de començar a practicar, disposem de diferents tipus de vehicles i ens adaptem al teu horari per facilitar-te la vida.

A FPC ja tenim tot a punt perquè puguis escollir si vols conduir una moto amb marxes o bé automàtica i de la cilindrada que et convingui.

Dos centres oberts

Per a la teva comoditat, tenim dos centres a Figueres, al carrer Sant Pau, 45 i al carrer Talc, 1. A l'autoescola FPC et garantim un carnet sense sorpreses.

Informa't a qualsevol de les nostres autoescoles, al telèfon 972 676 604 o bé mitjançant la web www.fpc.es. També ens pots trobar al Facebook, on segur que hi reconeixes un munt de cares conegudes.