Un any més, les escoles de ball Mónica Lucena de Roses i Figueres obren les seves portes amb importants novetats i incorporacions de professorat. A més de l'extens ventall d´activitats habituals, per a totes les edats i nivells a partir de 3 anys, cal destacar la incorporació de Néstor Casal com a professor de salsa en línia, així com la potenciació de la dansa urbana (hip-hop), de la qual s´encarrega, com el curs passat, Sergi Rodríguez, el reconegut professor local.

En l'apartat de salsa cubana, s'han introduït aquest any 4 nivells per situar cada alumne en el nivell més adequat. "Una de les activitats que potenciem a l'escola són les sortides per ballar a diferents locals de salsa, la qual cosa és molt apreciada pels nostres alumnes, que poden posar en pràctica els seus coneixements acompanyats dels seus professors i companys, creant-se veritables grups d'amics", explica la directora . És important remarcar que tant per a balls llatins com balls de saló no cal venir amb parella.

Cal destacar també la incorporació de l'assignatura de balls de saló, amb el professor Tomás Tetilla, així com la potenciació del Teatre musical i el cant, amb la professora Mariel D´Avanzo, que tanta ressonància i acceptació van tenir el curs passat.

Mónica Lucena destaca que "La nostra escola abasta tot el ventall de necessitats del nostre alumnat, des de l'adult que busca un ambient familiar en què fer amics i gaudir de la seva passió pel ball, fins al nen o nena que aspira a fer els seus somnis realitat, somni que ja gaudeixen moltes de les nostres alumnes, que han aconseguit viure de la seva passió en creuers o al Japó, per citar alguns exemples. En aquest sentit, enfoquem l'ensenyament a qui ho desitgi per a les proves d'accés a l´Institut del Teatre, en el qual aquest any ingressa ja una de les nostres alumnes.També preparem i presentem els alumnes que ho desitgin a càstings com La Voz i La Voz Kids, on el curs passat alguns alumnes nostres van arribar a finalistes de les fases preliminars".

Com cada curs, la primera classe de prova, sense compromís, és gratuïta.Durant la segona meitat de setembre, organitzaran diverses jornades de portes obertes. Per a més informació consulteu la fitxa tècnica inclosa en aquesta mateixa pàgina.