L'escola de ball Ballem Junts de Vilafant, dirigida per Josep Corominas, ja està preparada per rebre un nou curs. El centre posa a la disposició de totes les persones interessades diverses disciplines per a tots els públics i edats, des dels més petits fins als més grans, amb parella o sense: Balls de saló, balls en línia, country, sevillanes, dansa del ventre, salsa, bachata, ball per a nuvis, classes particulars, funky, hip-hop, ioga, pilates i zumba.

Com a novetat, aquest curs s'obren grups de diferents edats per a una nova modalitat, Syn­chro latin. Es tracta d'un estil de ball que adapta els balls de saló llatins per poder-los practicar individualment.

En aquestes classes s'aprenen les bases tècniques i de moviment corporal dels llatins -samba, cha-cha-chá, rumba i jive- sense necessitat de tenir parella i tot realitzant una coreografia de manera sincronitzada.

Enguany, l'escola de ball ha renovat alguns dels seus professors. Cal destacar la Mireya Arizmendi (a la foto), professora i ballarina, subcampiona d'Espanya de ball esportiu i campiona de ball retro. Mireya és el nou fitxatge de Ballem Junts per a aquesta nova temporada. La prestigiosa ballarina impartirà classes de synchro latin, salsa i bachata per diferents edats i nivells.

Setmana de portes obertes

Com cada any, l'escola de ball Ballem Junts ofereix una setmana de portes obertes, amb classes gratuïtes per provar totes les modalitats. Enguany serà del 21 al 26 de setembre a partir de les 17.30 hores.

Les inscripcions resten obertes, amb matrícula gratuïta i sense quotes de manteniment a l'estiu. Consulteu www.ballemjunts.com per obtenir més informació de l'escola, amb els horaris i preus dels cursos.