04 de setembre de 2015
04.09.2015
Figueres

Trenta-quatre anys d'educació i música a La Flauta Màgica

La proposta pedagògica que proposa el centre passa pel dinamisme, la Creativitat, Improvisació, TIC i Complicitat

04.09.2015 | 09:39
La matrícula està oberta per iniciar el 34è any del centre.

L'Escola de Música La Flauta Màgica de Figueres es disposa un any més i ja en són 34, a obrir el seu taló i oferir-vos el seu projecte educatiu i musical. Haver arribat fins aquí i veure que el camí recorregut aquests anys ha servit per omplir de música una part de la vida dels molts nens i nenes els omple de satisfacció. 

Compten amb un equip de professors amb un gran bagatge professional i pedagògic, disposats a acollir-vos amb la més gran dedicació possible, tant pel que fa a l´estudi del llenguatge musical dins de cada nivell d'aprenentatge, com en l'estudi i la pràctica de la qualitat tècnica i la interpretació dels instruments solistes i la música de cambra. 

La proposta pedagògica i la posada en escena que us ofereixen és molt clara:
Dinamisme a l'aula per motivar els nens en totes les activitats que proposen, trencant la possible monotonia que es pugui generar.
Creativitat, tot implicant els alumnes a buscar possibles variacions en les activitats i ­allu­nyant-los d'una rutina excessivament estàtica.
Improvisació, que els farà més lliures en la relació d´un mateix amb la música, trencant la rigidesa i possible limitació que la partitura i una metodologia tancada pot generar.

TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) posant en pràctica a  l'aula el treball dels conceptes musicals a través de l'iPad.
Complicitat amb els alumnes per tal d'experimentar amb ells,  estimular la seva curiositat i compartir amb ells tots els moments gratificants que la música ens regala.

Aquesta és la Denominació d'Origen del centre. Si us agrada la seva proposta no dubteu a anar-hi i demanar informació. La matrícula està oberta!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema