L'Escola de Música La Flauta Màgica de Figueres es disposa un any més i ja en són 34, a obrir el seu taló i oferir-vos el seu projecte educatiu i musical. Haver arribat fins aquí i veure que el camí recorregut aquests anys ha servit per omplir de música una part de la vida dels molts nens i nenes els omple de satisfacció.

Compten amb un equip de professors amb un gran bagatge professional i pedagògic, disposats a acollir-vos amb la més gran dedicació possible, tant pel que fa a l´estudi del llenguatge musical dins de cada nivell d'aprenentatge, com en l'estudi i la pràctica de la qualitat tècnica i la interpretació dels instruments solistes i la música de cambra.

La proposta pedagògica i la posada en escena que us ofereixen és molt clara:

Dinamisme a l'aula per motivar els nens en totes les activitats que proposen, trencant la possible monotonia que es pugui generar.

Creativitat, tot implicant els alumnes a buscar possibles variacions en les activitats i ­allu­nyant-los d'una rutina excessivament estàtica.

Improvisació, que els farà més lliures en la relació d´un mateix amb la música, trencant la rigidesa i possible limitació que la partitura i una metodologia tancada pot generar.

TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) posant en pràctica a l'aula el treball dels conceptes musicals a través de l'iPad.

Complicitat amb els alumnes per tal d'experimentar amb ells, estimular la seva curiositat i compartir amb ells tots els moments gratificants que la música ens regala.

Aquesta és la Denominació d'Origen del centre. Si us agrada la seva proposta no dubteu a anar-hi i demanar informació. La matrícula està oberta!