Mas l´Arengada posa a disposició el lloguer de la seva masia, ideal per a celebracions, reunions d´empresa, trobades familiars i/o amb amics. Situat a la carretera que va de Figueres a Vilafant -la façana de la masia és de color groc i es troba a mà esquerra- i a només dos minuts de la capital ­altempordanesa, compta amb una àmplia cuina amb llar de foc, menjador amb capacitat per 50-60 persones, sala lúdica per a nens -amb futbolí, billar-, 2.200 m2 de jardí i aparcament privat.

Mas l´Arengada té dues plantes i és ideal per a celebracions, siguin aniversaris, àpats de casaments o trobades informals de colles en un ambient íntim. Aquesta masia rural, construïda al segle XIX i rehabilitada totalment l´any passat, era una antiga fonda on paraven els antics comerciants que anaven a vendre a Figueres. Té capacitat per a una seixantena de persones i, fins i tot, compta amb una vintena de llits per quedar-s´hi a dormir.

Mas l´Arengada es pot llogar per dies individuals, el cap de setmana, però, entre setmana, també a hores convingudes -per exemple, per a una festa infantil. Consulteu www.masarengada.com