Acabades d'arribar de la setmana de la moda de París on han participat a la gran fira internacional WHO'S NEXT, Imma Serra i Xènia Semis estan ultimant ara els preparatius per la seva primera desfilada a 080 Barcelona Fashion.

WOW (Widows of woodland), és el nom de la col€lecció d'hivern 2015-2016 que RITA ROW presenta a Barcelona aquest dijous 5 de febrer; una col€lecció inspirada en la retirada de dues viudes en els boscos de Noruega, que decideixen deixar la vida a la ciutat i acabar la seva etapa envoltades de natura i descans. L'estètica de la seva joventut en els anys 70 regirà les línies de la col·lecció i els records d'aquells anys es veuran reflectits en petits detalls d'aquests nous models.

Seguint l'estètica de Rita Row, les peces oversize seran les protagonistes de la passarel·la, models extra llargs, capes, dessuadores, combinant punt i camiseria i incorporant la nova línia de tricot XXL. Per primera vegada, presenten també una nova línia de calçat.

La firma figuerenca també compta amb la col·laboració d'Emma Shoes i de Condor Barcelona, que ha fet un disseny de mitjons especialment per la desfilada de Rita Row

El 2015 es presenta com un any decisiu per la marca figuerenca, que torna de París amb nous punts de venda a Europa i possibles clients asiàtics. Desfilar al 080 Barcelona és per Rita Row la consolidació de la marca i el reconeixement de la feina feta a casa.