05 de juny de 2014
05.06.2014
Inversió de 450.000€

Clínica Bofill obre un centre mèdic a Empuriabrava dilluns

El nou equipamen pretén donar cobertura a l'Alt Empordà

05.06.2014 | 17:22
Façana de la clínica

Aquest dilluns, dia 9 de juny, obre portes el nou centre sanitari de Clínica Bofill a Castelló d'Empúries - Empuriabrava. La direcció del centre ha decidit continuar aquest any amb el pla d'expansió que ja anunciàvem ara fa un any. L'objectiu és cobrir el Baix Empordà amb el centre de Platja d'Aro i l'Alt Empordà amb aquesta nova obertura. El nou centre estarà obert al pacient a partir del 9 de juny.

D'una banda es pretén continuar amb la política empresarial d'apropar-se a aquelles persones que són fidels a la Clínica Bofill però de l'altre cobrir una zona molt concorreguda a nivell de residents estrangers i turistes.

El projecte d'adequació de l'espai i la inversió en equipaments ha estat de 450.000€ i activa 7 llocs de treball directes i 15 llocs de treball indirectes.

El centre disposa de deu consultoris, tres box de urgències i dels serveis de radiologia, ecografia i anàlisis clíniques. Com a serveis d'alt valor la Clínica Bofill, Empuriabrava té una ambulància 24 hores i gestiona visites a domicili.

A destacar el servei de urgències dotze hores de les nou del matí a les 9 del vespre. En un inici no es treballa amb assegurances de salut privades però si amb les de accidents laborals, esportives i assegurances de viatge.

A banda de les especialitats mèdiques i quirúrgiques, s'ha dissenyat un programa específic de salut integral en el que inclou la valoració tan a nivell fisiològic com psicològic que anomenem FQL, que ja ha estat implantat al centre de Platja d'Aro amb molt d'èxit en aquest primer any i tindran una especial intervenció les unitat de Sobrepès i Obesitat així com la de Cirurgia plàstica, estètica i reparadora i la medicina estètica.

El centre estar ubicat molt a prop del centre comercial, permet un bon accés i aparcament gratuït però també la ubicació ha estat triada pensant en garantir la privadesa del pacient sobre tot en el cas de les unitats mèdiques especialitzades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook