L´empresa figuerenca Aiterm porta més de quaranta anys de trajectòria empresarial i ofereix als seus clients un servei d´instal·lació i manteniment de climatització, fred industrial, hostaleria i cuines industrials. L´equip d´Aiterm també assessora i dissenya ofertes personalitzades a tots els seus clients.

Aquests últims anys, la Unió Europea ha aprovat diversos reglametns que regulen la comercialització i manipulació de gasos refrigerants. A partir del 1 de gener d´aquest any, s´aplica un nou impost als gasos fluorats amb efecte hivernacle amb el que l´administració vol aconseguir que les instal·lacions frigorífiques tinguin un bon manteniment per part de l´usuari i així minimitzar la pèrdua de gas refrigerant i les emissions d´aquests a l´atmosfera.

A part, cal recordar el Reglament 1005/2009 que prohibeix des de l´1 de gener del 2010 la comercialització i ús de l´R-22 pur i, a partir de l´1 de gener del 2015, la prohibició també s´estendrà a l´ús de l´R-22 reciclat per al manteniment i recàrrega de qualsevol equip de refrigeració i aire condicionat. Tots aquests aspects obren la porta a la utilització de gasos substitutius més respectuosos amb el medi ambient. Properament, Aiterm farà sessions informatives per comentar les novetats sobre aquestes normatives i donarà servei d´assessorament als seus clients.