TAX Economistes i Advocats de Figueres i Bankinter han firmat un acord de col·laboració a través d´un model exclusiu de Banca Partner que permet assessorar financerament als seus clients i oferir productes bancaris a mida. L´Oficina Virtual Bankinter-TAX opera a través d´una oficina sense estructura física però reconeguda pel Banc d´Espanya, que funciona com qualsevol sucursal tradicional.

Bankinter aporta la tecnologia, l´experiència bancària i els productes financers personalitzats pels clients de TAX. Bankinter és una de les entitats financeres més solvents i sanejades d´Espanya, i amb la millor qualitat d´actius. El banc va finalitzar el primer semestre del 2013 amb un benefici net de 102,3 milions d´euros.

El Grup TAX Economistes i Advocats, que aquest 2013 celebra el seu 25è aniversari, compta amb 63 oficines repartides per tot Espanya amb una cartera total de 30.000 clients, el 90% de les quals són pimes. Les assessories TAX ofereixen a les empreses un servei integral per la gestió del seu negoci cobrint totes les necessitats que aquestes generen.