"El vot a Ciutadans és el vot de la llibertat i seguretat que assegura desallotjar del poder a l'actual quadripartit que ha fet malbé Figueres”. Així s'ha pronunciat l'alcaldable de Ciutadans a l'Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, per a reclamar el vot per a la seva formació. “Figueres ha anat a pitjor i és moment de canviar un govern intervencionista per un govern responsable i polítiques liberals”, ha afegit.

Amelló ha indicat que CS és l'únic partit que durant aquest mandat “ha parlat clar a la ciutadania i hem estat els únics que hem posat els problemes dels ciutadans sobre la taula, hem plantejat els problemes de seguretat mentre uns altres miren a un altre costat, hem parlat de com de maltractada està la classe mitja i els únics que diem les coses pel seu nom, a la delinqüència, delinqüència, a la degradació dels barris, degradació i a la deixadesa de la ciutat, deixadesa”.

Per aquestes raons l'alcaldable Amelló ha demanat concentrar el vot constitucionalista en Ciutadans, perquè “els electors socialistes quedaran abandonats per Casellas i el constitucionalisme només està representat per CS, perquè els altres partits ni tenen representació ni en tindran en el següent Ajuntament, i els seus liders manquen de credibilitat i coneixement dels problemes dels figuerencs”. Amelló ha remarcat que només Ciutadans ha donat veu al constitucionalisme en aquesta ciutat, “hem estat els únics a parlar castellà en els plens malgrat ens expulsin, assenyalin o persegueixin, hem estat els únics a exigir neutralitat institucional i els únics a plantar cara als excessos del separatisme, som la garantia de la representació constitucional a Figueres”.