ERC-SOM Roses proposa la creació de la regidoria de la Gent Gran 

“Volem continuar treballant per representar les diverses inquietuds i necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes", diu l'alcaldable Joan Plana

Un moment de la intervenció dels candidats republicans.

Un moment de la intervenció dels candidats republicans. / ERC

Emporda.info

En una visita al Casal de l’Associació d’Avis de Roses, convidats pels membres de l’entitat, l’alcaldable Joan Plana i Esther Bonaterra han presentat la proposta de creació de la Regidoria de la Gent Gran, “amb l'objectiu de donar resposta a les demandes concretes i diferenciades del col·lectiu en temes com l'espai públic, la salut, l'activitat cultural, la festiva i l'atenció a la ciutadania”.

Amb la finalitat de representar totes les perspectives, visions i necessitats de Roses, ERC-Som Roses vol incloure les inquietuds i les demandes específiques de la gent gran del municipi, donant veu al col·lectiu i aconseguir així una Roses amable i segura.

“Estem compromesos a treballar per un envelliment actiu i a enfocar les polítiques de gent gran des de la perspectiva moderna que els nous temps reclamen”

El candidat d’ERC-SOM Roses a l’alcaldia i actual alcalde de Roses Joan Plana ha explicat que “Volem continuar treballant per representar les diverses inquietuds i necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes de Roses, inclosos els més grans, i d’aquesta manera seguir construint una ciutat millor per a tothom”. 

Segons ha manifestat Joan Plana “Estem compromesos a treballar per un envelliment actiu i a enfocar les polítiques de gent gran des de la perspectiva moderna que els nous temps reclamen”. 

Amb els avenços en salut i els canvis socioculturals, les necessitats i les expectatives de la gent gran han evolucionat i des d’ERC-SOM Roses creiem que és important adaptar els programes esportius, socials, culturals i sanitaris a aquesta realitat. 

La proposta de la Regidoria de la Gent Gran té com a objectiu principal coordinar les polítiques dirigides a aquest col·lectiu i promoure la col·laboració interdepartamental dins de l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, ERC-Som Roses busca millorar l'eficiència de les polítiques de gent gran i garantir que tinguin tota l'atenció i protagonisme que mereixen en l'agenda del govern municipal. A més, aquesta regidoria actuarà com a referent i porta d'entrada per a les entitats locals del sector i altres institucions del sector.