Joan Plana repeteix al capdavant d'ERC-SOM Roses

El partit presenta els 27 noms de la llista i els principals eixos del programa electoral en un acte al Teatre Municipal de Roses

Joan Plana durant la seva intervenció. | ERC-SOM Roses

Joan Plana durant la seva intervenció. | ERC-SOM Roses

Roger Illa

ERC-SOM Roses va presentar aquest dissabte la llista completa per a les eleccions municipals del 28 de maig. La candidatura inclou fins a 27 membres i torna a tenir al capdavant, com el 2019, a l'actual alcalde Joan Plana.

L'acte es va celebrar al Teatre Municipal de Roses i va comptar amb la participació del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent. Gerard Teixidó, exregidor del poble, va ser l'encarregat de presentar els diferents noms de la candidatura. Paral·lelament, es van presentar també els eixos principals del programa electoral del partit.

Diversos dels candidats de la llista van dur a terme intervencions al llarg de l'acte. És el cas de la regidora d'Acció Social i Feminismes, Esther Bonaterra, que va reivindicar la feina feta "en tots els àmbits socials"; el número 8 de la candidatura, Anas Chekrioui, que va ressaltar la necessitat de "garantir el dret a l'habitatge digne per a tothom" o Glòria Roura, número 11 de la llista, que va resumir la feina feta per les entitats socials i culturals rosinques.

Va tancar la presentació el mateix Joan Plana, que va expressar la seva voluntat de "continuar sent l'alcalde de tothom, l'alcalde de la Roses real, de la gent que és al carrer, que passeja pels nostres carrers i que compra a les nostres botigues".