Vilajuïga

Assemblea per Vilajuïga torna a presentar-se per revalidar l’alcaldia

L’agrupació d’electors, que ha governat en l’actual mandat amb majoria absoluta, concorrerà per tercer cop

Xavier Llorente adreçant-se als assistents.

Xavier Llorente adreçant-se als assistents. / APV

Emporda.info

L’actual alcalde, Xavier Llorente, tornarà a ser el cap de llista de l’Assemblea per Vilajuïga a les pròximes eleccions municipals. L’agrupació d’electors, que ha governat en l’actual mandat amb majoria absoluta, concorrerà per tercer cop als comicis després d’haver guanyat les dues anteriors eleccions municipals.

La candidatura s’ha presentat als veïns i veïnes, aquest passat cap de setmana, en un acte que ha tingut lloc a la plaça Onze de Setembre.

La candidatura combina renovació i experiència: a més de Llorente, als primers llocs de la llista també hi ha Ernest Pous, regidor entre 2015 i 2019, que anirà de número 2; i l’actual edil Simó Colls, que ocuparà el quart lloc. La tercera i la cinquena plaça són per a dues noves incorporacions: Júlia Martí serà la número 3 de la llista, mentre que Rosa Tur, actual presidenta del Casal de la Gent Gran, anirà al cinquè lloc. La candidatura, la completen Rosa Giralt (6), Paula Pairó (7), Manel Ortega (8) i Roser Ripoll (9).

Després de quatre anys al Govern Municipal, l’agrupació repeteix «per culminar molts dels projectes engegats els darrers anys. Assemblea per Vilajuïga va guanyar les eleccions amb un programa que suposava una sacsejada en molts àmbits municipals i després d’aquest primer mandat cal seguir treballant per un model de poble viu, actiu i més cohesionat».