Maçanet de Cabrenys

Ernest Ollero vol rellançar la gestió de Maçanet des del govern local

El docent encapçala la llista de Tots per Maçanet amb una candidatura «de gent que suma»

Els membres de la candidatura de Tots per Maçanet amb Ernest Ollero al centre.

Els membres de la candidatura de Tots per Maçanet amb Ernest Ollero al centre. / TPM

Santi Coll

Santi Coll

El mes d’octubre passat, el grup independent Tots per Maçanet, de Maçanet de Cabrenys, va anunciar la seva incorporació a la coalició Tots per l’Empordà, formada per partits independents i municipalistes de les dues comarques. La candidatura serà encapçalada per Ernest Ollero i es presenta amb la voluntat «d’aconseguir un canvi al poble, donar un tomb a la vida municipal i a la seva gestió. Hem preparat una candidatura de gent que suma, des de diferents entitats i col·lectius que coneixen bé les mancances de Maçanet».

Ernest Ollero i Saguer és titulat en Art Dramàtic i Postgraduat en Pedagogia Escènica. Es dedica professionalment a la docència de la Veu i Reeducació Vocal, i també és membre d’Els Pescadors de l’Escala. Té estudis universitaris de Comunicació i Periodisme. A més, el seu vessant professional l’ha portat a formar-se com a Tècnic superior en Administració i Finances, i actualment està cursant un màster en Dret Administratiu i de l’Administració Pública. Està estretament lligat a la vida cultural, social i associativa de Maçanet des de sempre, havent estat president de l’Associació Cultural i Juvenil Barra d’en Rotllan i membre de la Junta de la Societat La Maçanetenca, a banda d’haver col·laborat amb altres entitats i projectes municipals.

«Tothom que em coneix sap que m’estimo Maçanet. Que sempre que puc m’arremango per tal de sumar pel poble i la seva gent. Quan em van venir a proposar encapçalar la llista, em va agradar la idea de poder aportar el meu granet de sorra per millorar el poble on visc, i on els meus fills han de créixer», diu l’alcaldable.