Llançà

Claudio Grande serà de nou candidat d'Aternativa per Llançà

La formació anuncia un acord per crear un Centre de Dia a Casa Saula

El candidat Claudio Grande.

El candidat Claudio Grande. / Alternativa per Llançà

Emporda.info

L'actual regidor Claudio Grande serà de nou candidat per Alternativa per Llançà a les properes eleccions del 28 de maig.

El grup diu que si governa traslladarà el Centre de Dia a Casa Saula perquè ha arribat a un acord amb la Fundació Privada Germanes Saula Palomer.

Casa Saula, “emblemàtica i coneguda per a tots els habitants de Llançà, és un lloc amb jardins, espai per activitats i té la calidesa i la qualitat que els nostres grans es mereixen”, remarca Grande.

Posa de manifest que les germanes Saula Palomer tenien un vincle molt especial amb Llançà i que "suposo que per això, quan fa un any vam plantejar el projecte a la Fundació, de seguida van estar-hi d´acord". 

El Centre de Dia pel 2023

La formació diu que el Centre de Dia seria una realitat el 2023 i que només seria el primer pas per iniciar la creació de "la tan promesa i mai feta residència per a la gent gran".

Diuen que no pararan fins aconseguir que "els nostres grans no hagin de passar els seus últims temps lluny de casa seva i de les seves famílies".

La Fundació Privada Germanes Saula Palomer, sense ànim de lucre, és coneguda per fomentar la cultura, mitjançant l’adjudicació de beques per a realitzar estudis de Grau Universitari a joves estudiants amb talent, entre ells, estudiants de Llançà.