Aquest dimecres 15 de maig, a dos quarts de vuit del vespre, se celebra el debat electoral amb els caps de llista de les formacions polítiques de Figueres que es presenten als comicis del 26-M. L'escenari de la trobada és l'auditori dels Caputxins. El #debatFigueres es pot seguir a través de les xarxes socials i el portal d'emporda.info i està organitzat conjuntament pel Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, Ràdio Vilafant i Diari de Girona, amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a la demarcació de Girona.

L'acte és obert a tothom i pretén conèixer de primera mà les principals propostes i projectes que tenen les diferents candidatures en els seus programes electorals per al 2019-2023. El debat s'ha retransmès en directe per Ràdio Vilafant.

Trobades a l'Escala i Vilafant

La setmana següent també tindrà lloc el debat de Vilafant convocat per l'emissora municipal i el nostre Setmanari i (dimecres, 22 de maig, al Casal d'Avis, a les vuit del vespre) i el de l'Escala, organitzat per l'emissora Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà amb la complicitat de l'Empordà (dijous, 23 de maig, a la sala polivalent del Jardí del Pedró).

Tweet #debatFigueres