Us vull donar motius per votar-me el diumenge vinent. Perquè he demostrat la meva capacitat de treball, perquè sempre us he escoltat, perquè he posat l’interès de la ciutat a davant durant tot el mandat, perquè no m’he amagat a l’hora de votar, perquè vaig amb un gran equip molt preparat, perquè porto un bon programa realista i coherent. Escolteu què us haig de dir, a veure si no hi esteu d’acord.

Volem més presència de la Guàrdia Urbana als carrers i que es relacioni amb els veïns, col·laborant estretament amb els mossos. Volem lluitar contra els pisos pastera i les màfies de la immigració, que calguin set anys d’empadronament per accedir a les ajudes i que hagin cotitzat a la Seguretat Social. Prohibirem obrir nous centres de culte a la ciutat i no cedirem cap espai per la ubicació de MENA (menors estrangers no acompanyats). Crearem estímuls econòmics per la reforma d’habitatges i façanes, coincidint amb la millora dels carrers. Reactivarem el sector de la construcció i el mercat laboral amb un programa d’incentius pels solars buits. Farem complir les ordenances amb les sancions necessàries, no permetrem caques de gos ni pipis al carrer ni gossos deslligats o sense xip.

Ha sigut un mandat molt accidentat, amb un govern inestable que ha deixat perdre moltes oportunitats i no ha fet tot el que calia. Penseu en qui us ha fallat perquè jo no us decebré. No hem perdut mai el temps lluitant per cadiretes ni tirant-nos plats al cap com els altres. Sempre hem estat a favor de tot allò que beneficiava als figuerencs, sense fer càlculs electoralistes. Hem sigut íntegres i honestos. I tenim més programa.

Exigirem a la Generalitat que construeixi els equipaments que té pendents amb Figueres, com la segona Residència de Gent Gran, la segona Biblioteca i, de forma urgent, l’escola Carme Guasch. Abaixarem els impostos sempre que sigui possible i reduirem els terminis per permisos d’obertura. Potenciarem la regidoria de Comerç, escoltant als comerciants i solucionant les seves necessitats. Finalitzarem les obres del Casino Menestral, continuarem defensant el projecte de centre comercial i hotel per la Sala Edison i promourem el Castell de Sant Ferran. Cobrirem la piscina exterior i les tres pistes poliesportives, construirem nous vestuaris a totes les zones esportives de la ciutat i rehabilitarem la pista d’atletisme. Abaixarem els preus de les zones d’aparcament, blaves i verdes,igualarem l’horari.

Si vols que aquestes propostes arribin a bon port, fes-nos confiança. Nosaltres creiem en Figueres. Vota Maria Àngels Olmedo i tindràs una persona honesta i treballadora que et defensarà a l’Ajuntament. Pensa en nosaltres diumenge.