19 de maig de 2019
19.05.2019
Figueres

Amelló (CS): «Impulsarem la creació d'un parc tecnològic per a captar empreses»

L'alcaldable Héctor Amelló aposta per la innovació com a «principi fonamental del govern» que permetrà a la ciutat pujar al carro de la quarta revolució industrial

19.05.2019 | 08:37
Héctor Amelló, alcaldable de Ciutadans a Figueres.

El portaveu de Ciutadans (Cs) i alcaldable de Figueres, Héctor Amelló, ha anunciat que impulsarà la reconversió de part del polígon industrial "en un parc tecnològic que ens permeti captar empreses capdavanteres en l'àmbit tecnològic i cultural". Es tracta d'una mesura que pretén "apostar per la ciència i la innovació com a eina per a guanyar el futur".

En aquesta línia, l'alcaldable ha especificat que "baixarem els impostos al sector de la recerca" per a guanyar en competitivitat, productivitat i prosperitat. Al costat d'això, "potenciarem i aprofitarem les sinergies entre centres de recerca" i també "signarem acords entre l'ajuntament i les universitats per a potenciar la recerca, I+D+i i la creació d'empreses".

Per a Amelló, la innovació "serà un principi fonamental de govern" que permetrà a Figueres pujar al carro de la quarta revolució industrial "i treure-la de l'estancament profund en el qual es troba".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook