16 de maig de 2019
16.05.2019

El PSC vol potenciar el petit comerç amb la renovació del mercat i un centre comercial a l'antiga Sala Edison

L'alcaldable, Pere Casellas, recorda que el seu projecte està basat en una revitalització d'aquest sector de la ciutat

16.05.2019 | 19:10
El PSC vol potenciar el petit comerç amb la renovació del mercat i un centre comercial a l'antiga Sala Edison

Des del mercat de la fruita, a la plaça Catalunya, el candidat del PSC a l'alcaldia de Figueres ha parlat avui de comerç i, en especial dels mercats. Pere Casellas s'ha mostrat partidari de la professionalització d'arquests espais i ha declarat: "Els mercats són molt importants perquè donen vida a la ciutat i ajuden molt el comerç. Aquí, tant el mercat de la fruita com el de la roba han de tenir les millors parades possibles i hem de treure totes aquelles que no són professionals i que no funcionen.
En l'àmbit dels mercats, el PSC és partidari d'ajudar els productors de l'Empordà, per exemple, i també evitar que no hi hagi parades il·lícites i activitats de revenda. "Els mercats són el futur de la nostra ciutat i del nostre comerç", assegura l'alcaldable socialista.

Pel que fa al petit comerç, el Pere Casellas recorda que el seu projecte està basat en una revitalització d'aquest sector de la ciutat
Casellas diu: "Volem ajudar el petit comerç a tirar endavant, hi posarem subvencions i engegarem noves iniciatives".
Un dels punts clau del programa del PSC de Figueres és el de convertir l'edifici de l'antiga Sala Edison en unes galeries comercials de qualitat. L'alcaldable ja va presentar aquesta iniciativa la tardor passada i aposta fermament perquè tiri endavant i dinamitzi la ciutat. D'aquesta manera s'impulsarà un pol d'atracció comercial que eixamplarà l'oferta d'establiments més enllà de la Rambla.

L'edifici tindria una aparcament de tres plantes, dos restaurants i un hotel. Això també porta a la idea de Casellas de "donarfacilitats" a les possibles inversions a la ciutat. "Proposem la creació d'una agència Figueres & CO, que permeti dotar als possibles inversors de totes les eines per fer la inversió a la ciutat amb una unitat d'acció i intermediació que en facilitaria els tràmits".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook