15 de maig de 2019
15.05.2019
Figueres

JxFigueres proposa mil aparcaments gratuïts i els de pagament a meitat de preu

Masquef presenta els cinc pàrquings de proximitat que es construiran en el proper mandat

15.05.2019 | 17:14
Jordi Masquef i part del seu equip.

L'equip de l'actual alcalde Jordi Masquef ha presentat la proposta que tenen de cara al nou mandat referent a l'aparcament. Junts per Figueres proposen cinc nous pàrquings de proximitat amb 1.000 places d'aparcament gratuïtes a només entre 5 i 10 minuts a peu del centre i els museus de Figueres.

«Un dels elements clau per millorar la mobilitat passa per garantir l'aparcament gratuït a tots els accessos perquè és l'única forma de reduir el volum de circulació al centre de la ciutat», ha explicat Masquef. La proposta preveu ubicar aquests nous pàrquings a l'avinguda Vilallonga –ja treballant-se i que es preveu obrir aquest estiu-, l'antiga presó del carrer Sant Pau, el nou Centre d'Atenció Primària (CAP) del carrer Nou, el sector est dels Fossos i al costat de l'estació del tren convencional.

L'alcalde figuerenc ha avançat, també, que tots els vehicles censats a la ciutat tindran un descompte del 50% a les tarifes per estacionar a les zones blaves i verdes, al mateix temps que s'oferiran hores gratuïtes d'aparcament sempre i quan estiguin vinculades a experiències de compra a la ciutat. «Envoltem el centre d'aparcaments de proximitat gratuïts, rebaixem les tarifes als figuerencs que s'han de desplaçar als espais de zona blava i verda i facilitem pàrquing gratuït a tots aquells que compren a la ciutat», ha indicat el candidat de Junts per Figueres.

A més, instal·laran senyalització física i rètols digitals informatius que oferiran en tot moment la ubicació dels aparcaments i el nombre de places disponibles en temps real. Les propostes vinculades a la mobilitat formen part de l'àmbit de sostenibilitat del programa electoral de Junts per Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook