Prop de 150 persones es van donar cita ahir divendres 8 de maig al Teatre Municipal de Roses per l'acte de presentació de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya a Roses.

Tres de les membres independents de la llista: Mustafa El Karrouchi, Joaquim Buscató i Joan Pujol van ser els encarregats d'obrir l'acte explicant el per què han decidit donar suport a la candidatura d'ERC a Roses.

Agraïment, suport i ganes de canvi, entre moltes d'altres, van ser les paraules que tots tres van manifestar al públic present, ja que la candidatura d'ERC a Roses és una imatge clara de frescor, millora i cohesió social.

Seguidament, Èric Ibañez i Verónica Medina van pronunciar un discurs en què van expressar "de forma senzilla i molt clara" l'objectiu d'aquesta candidatura de cara a les eleccions municipals d'aquest 24 de maig. Tal i com varen expresar, ERC pretén "un objectiu i un camí que està marcat per les oportunitats per a tothom, per la integració de tots els ciutadans de Roses, per aconseguir una Roses de tots i per a tots!".

Joan Plana, candidat a l'alcaldia de Roses va tancar l'acte amb un agraïment pels integrants de la candidatura pel seu suport i per la confiança dipositada en ell com representant d'ERC, el partit polític de la seva vida i a Roses, el seu poble i al que ell tant estima.

Va tancar l'acte amb les següents paraules: "El 24 de maig decidim si volem estancar-nos en un capítol obsolet o volem començar un nou capítol per a Roses".