La crisi econòmica es fa notar i el fastuós desplegament de cartells i pancartes d'anys enrere ja no és tan evident com abans, però des d'aquesta passada mitjanit, la majoria de pobles de la comarca han estat decorats amb les imatges i els eslògans de campanya dels candidats i candidates que aspiren a tenir un lloc en els respectius plenaris municipals.

En quinze dels seixanta-vuit municipis de l'Alt Empordà ja es coneix qui ocuparà l'alcaldia durant els quatre propers anys, ja que només s'hi ha presentat una sola candidatura. A la resta, els vots de la ciutadania decidiran la continuïtat o el canvi en els governs locals.

El Setmanari de l'Alt EMPORDÀ i emporda.info us mantindran informats dia a dia de les principals novetats d'aquesta campanya que promet ser intensa i interessant. Amb la complicitat d'altres mitjans (Diari de Girona, Ràdio Girona-SER, Empordà TV, Ràdio Vilafant, Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà) us convidarem a presenciar i viure en directe debats electorals a Figueres (13 de maig), Roses (14 de maig), Vilafant (20 de maig) i l'Escala (21 de maig). També us oferirem xats en directe amb els vuit alcaldables de Figueres.