El comercial i actual regidor Diego Borrego Torres i l'advocat Fernando Sánchez Verdaguer són els candidats que acompanyaran Maria Àngels Olmedo en els primers llocs de la llista del Partit Popular a Figueres.

"He volgut fer una llista ciutadana -diu Olmedo-, on tothom si pugui sentir reflectit. El 20% són menors de 30 anys, hi ha 12 dones dels 21, la mitja d´edat és de 50 anys, hi ha un total de 13 independents, amb 6 militants del PP i 2 de Noves Generacions. Hem reforçat l´equip amb perfils d´empresa, d´alta direcció, coneixements de finances i economia, experiència en comerç i industria. Però també tenim universitaris, jubilats o mestresses de casa. Els membres de la candidatura provenen d´un ampli ventall de sectors que va del món sindical al teixit associatiu, passant per l´àmbit sanitari o el turisme. En definitiva, presentem una llista preparada per governar amb honestedat, eficàcia i rigor capaç de remuntar Figueres de l´actual decadència en la que es troba sumida".

La resta de la candidatura, a partir del número 4, està formada per Ruben Pujadas López, Cristina Pérez Ferrón, Mari Carmen Moreno Sáez, Carme Vicens Codina, Àngel Batlle Comet, Rosa Isabel Esteba Luz, Enrique Rodríguez Zamudio, Mari Fernández Romero, Xavier Ubach Caritg, Maria José Quesada Molla, Josep Maria Gualda Rodríguez, Gloria Llobet Neinhaus, Anna Bernal Puiggari, Maria Carmen Puig Puertas, Pere Juanola Oliveras, Maria Antonia Torrico Velasco, Hilario López Carriqui i Margarita Cotcho Pi.