Pere Casellas denuncia que CIU faci un ús electoralista dels problemes del barri de Sant Joan."Col.locar un mòdul prefabricat de 180 metres quadrats és la nova proposta que ha presentat l´equip de govern en l´última comissió com a solució als problemes d´aquest barri", segons han iniicat en una nota de premsa..

Mòdul que ha de servir com a seu de la nova Associació de Veïns, amb un cost de 106.000 euros més la dotació de 50.000 euros anuals per la contractació d´un dinamitzador i que es podrà utilitzar com a lloc de culta temporalment.

El problema ve, segons Pere Casellas, quan aquesta proposta es fa un mes abans de les eleccions i després del tancament d´una església evangelista problemàtica al carrer Avinyonet.

El candidat socialista aposta clarament per fer una forta inversió econòmica en la zona oest de la ciutat que serveixi per aportar solucions reals i definitives i denuncia la manca de seriositat mostrada per l´equip de govern que, una vegada més, demostra que l´únic interès que té és el de guanyar vots encara que sigui utilitzant problemes greus de la ciutat en benefici propi.