L'Estat espanyol celebra aquest diumenge 20 de desembre les seves eleccions generals. Es tracta de l'última cita electoral d'aquest 2015, un any en què també s'han celebrat eleccions autonòmiques i municipals, a més dels comicis a Andalusia i a Catalunya.

Per seguir els resultats de les eleccions generals en directe des de www.emporda.info t'oferim tota la informació, actualitzada a l'instant, a l'espai dedicat a la cobertura amb totes les dades dels comicis. Quan es tanquin els col·legis electorals, començarà l'escrutini que anirà donant forma als resultats de les eleccions generals, els quals podran seguir-se en directe en consultant a www.emporda.info les dades de participació i percentatge de vot dels diferents partits polítics.

L'espai dedicat a www.emporda.info a la cobertura dels resultats de les eleccions generals en directe permetrà accedir a les dades per municipis, províncies i per comunitats autònomes. A través dels diferents desplegables, es podran consultar els resultats i comparar-los amb els de les eleccions generals de 2011.Además, t'oferim la possibilitat de filtrar i seleccionar els resultats de les eleccions en directe, amb totes les dades actualitzades minut a minut. L'espai permetrà conèixer els resultats definitius un cop es tanqui l'escrutini.