El jove de 17 anys que aquest dimecres va propinar un brutal cop de puny al president del Govern i candidat a la reelecció pel PP, Mariano Rajoy, és familiar llunyà de Viri, l'esposa del cap de l'Executiu.

El Partit Popular ha explicat avui que la família del menor que va agredir ahir al president del Govern, Mariano Rajoy, en un passeig electoral a Pontevedra té un parentiu "no directe" amb la de la seva dona, Elvira Fernández, tot i que "mai van tenir relació" .

Fonts del PP han explicat que l'àvia del menor detingut, ja morta, tenia un parentiu "no directe" amb el pare d'Elvira Fernández, també mort, i han posat èmfasi que les famílies no tenien cap tracte.

Les fonts han aclarit així algunes informacions que han assenyalat que el menor detingut era fill d'una cosina de la dona de Rajoy.

El menor detingut procedeix d'una família benestant i molt coneguda de Pontevedra. Es tracta d'un jove conflictiu que s'autodefineix com antifeixista i que tot i no comptar amb antecedents, fa un any ja va proferir diverses amenaces contra el Partit Popular. L'arrestat, que també forma part del grup ultra del Pontevedra CF, ha passat ia disposició de la Fiscalia de menors de Pontevedra.

Després de prestar ahir a la nit declaració a la Comissaria Provincial assistit per l'advocat Jorge Cubela i en presència del seu pare, el jove va ser conduït a la comissaria de Marín, ja que els calabossos de Pontevedra estan en obres. La fiscal delegada de Menors de Pontevedra, Encarnación Boullón, serà qui proposi al jutge de menors les penes per aquesta agressió.