Empordà

Empordà

L'Escala

L’Escala ofereix reforç escolar als estudiants més afectats per la pandèmia

Durant l’estiu es posaran en marxa dos serveis, un per a infants i un per a adolescents, que han estat ideats segons els perfils als quals van destinats

L’espai Jove l’Esbotzada serà una de les seus que acolliran els reforços escolars d’estiu Ajuntament de l'Escala

El municipi de l’Escala posa en marxa, aquest estiu, dos serveis de reforç escolar, un per a infants i un altre per adolescents de 12 a 16 anys. El primer comença aquest mes de juliol i s’allarga fins a l’agost, mentre que el segon, únicament s’executarà durant el juliol.

Aquesta proposta, oferta per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Escala, ha estat pensada per a pal·liar els efectes que la pandèmia ha pogut causar als resultats acadèmics d’alguns estudiants del municipi. En aquest sentit, un dels objectius d’aquesta iniciativa és reforçar els continguts curriculars que els alumnes han après durant el curs escolar, en especial els d’aquells que presenten més dificultats en l’àmbit de l’aprenentatge, i procedeixen de famílies amb menys recursos. Alhora, també es volen millorar, entre altres, els hàbits d’estudi i desenvolupar les potencialitats dels participants.

Tots aquests aspectes es treballaran, sobretot en el cas dels adolescents, d’una forma lúdica i didàctica. És per aquest motiu, que els divendres es faran excursions fora del municipi,i d’aquesta manera els estudiants podran aprendre i passar-ho bé a la vegada. Tanmateix, els dos serveis presenten diferències, i s’han dissenyat tenint en compte els perfils als quals van destinats. En concret, varia la durada de la proposta, la forma en què s’adaptaran les activitats, i alguns dels objectius que es marquen.

Pel que fa als espais on es duran a terme els dos serveis de reforç, el que va destinat a nens d’escola es farà al Centre Cívic Xalem, i les sessions per a alumnes d’institut es faran a l’Espai Jove l’Esbotzada.

Compartir l'article

stats