La ciutat de Figueres afegeix a la seva oferta de formació professional postobligatòria un nou cicle formatiu de grau superior (CFGS), en aquest cas a l’Institut Alexandre Deulofeu.

Els nous estudis són de Dietètica, amb trenta places. Després de molt de temps de demanar-ho, l’Institut Alexandre Deulofeu pot incloure en el seu programa acadèmic, de cara al curs 2022-2023, aquest grau superior de la família de la Sanitat. En aquest centre, ja s’imparteixen dos cicles formatius de grau mitjà (CFGM), de Cures auxiliars d’infermeria i de Farmàcia i parafarmàcia.

Amb aquesta novetat formativa, ara mateix, tots els instituts públics de Figueres oferiran, a partir del curs vinent, estudis d’FP de grau superior. Així, l’Institut Cendrassos inclou en la seva oferta educativa els CFGS d’Administració i finances, de Desenvolupament d’aplicacions web i de Transport i Logística; l’Institut Narcís Monturiol té el CFGS d’Automoció; l’Institut Olivar Gran proporciona el CFGS de Direcció de cuina a la seva Escola d’Hostaleria, i l’Institut Ramon Muntaner ofereix els CFGS d’Educació infantil i d’Integració Social.

El període de preinscripció per als cursos de Cicles Formatius de Grau Superior, per al curs 2022-2023, està fixat entre els dies 25 i 31 de maig.