Els Espais de Suport Educatiu són espais de suport a la tasca escolar en horari extraescolar, que ofereixen un context per potenciar l'intercanvi d'aprenentatges i afavorir els hàbits de treball.

Aquest curs hi haurà 14 Espais de Suport Educatiu, dos més que l'any anterior. A més s'amplien els horaris de molts d'ells.

Aquest curs 2020-2021, Figueres amplia el nombre d'Espais de Suport Educatiu fins arribar a 14 i amplia també els horaris d'alguns d'ells. Els Espais de Suport Educatiu són espais de suport a la tasca escolar en horari extraescolar, que ofereixen un context per potenciar l'intercanvi d'aprenentatges i afavorir els hàbits de treball.

Són espais ubicats principalment en equipaments educatius, que compten amb el suport d'educadors i educadores que ajuden als estudiants de primària i secundària a treballar la tasca escolar.

Pel regidor d'educació Josep Alegrí "Potenciar aquests espais i que n'hi hagi a qualsevol punt de la ciutat és molt important pels estudiants que necessiten poder treballar en espais adequats i amb suport educatiu"