Òmnium Cultural va lliurar ahir, 18 de setembre, els 42è premis del Concurs per a la Joventut de l'Alt Empordà, al Teatre Municipal de Roses. A partir de les sis de la tarda, l'espai cultural del teatre rosinc va acollir la gala d'entrega de premis als guanyadors i a les guanyadores dels diferents centres escolars de la comarca.

Els treballs presentats podien estar relacionats amb la literatura, la ciència i l'àmbit de les ciències socials. L'edició d'enguany va ser dedicada a l'arquitecte Antoni Gaudí.

L'acte va acollir, entre altres, els parlaments de l'alcalde de Roses, Joan Plana, i del president d'Òmnium Cultural Alt Empordà, Eduard Cebrià.

A través del seu compte de Twitter, Òmnium Cultural va voler felicitar els escollits, però també a tots els alumnes que van decidir presentar-se als premis.

Alguns centres de la comarca com l'Institut Ramon Muntaner, les Escolàpies, el Centre Escolar Empordà i l'Institut Illa de Rodes van voler felicitar els seus alumnes i exalumnes que van resultar premiats.

A banda dels premis, els assistents van poder gaudir d'un espectacle a càrrec del grup de circ Madame Gaüc.